Medifix

Leverancier in medisch meubilair en zorgproducten

Dossierwagens, verpleeghuis Archipel

“Onze medewerkers schrijven de dossiers in de huiskamers als ze bij de cliënten zitten. Daarom hebben we gekozen voor mooie wagens die qua uitstraling in de huiskamers passen.”

Ron van Wees, Manager Zorg, Verpleeghuis Archipel – Kanidas (Archipel Zorggroep), Best


“Op onze PG-afdeling hebben we vijf woongroepen. In elke woongroep werken we tegenwoordig naar zelfsturende teams. Het is de verantwoordelijkheid van het management om de juiste voorwaarden voor zulke teams te scheppen.

Wij vinden dat alle benodigde materialen aanwezig en echt van deze tijd moeten zijn. Dat geldt ook voor de dossierwagens. Omdat we pas in 2015 naar het elektronisch patiëntendossier overgaan, hebben we in 2013 bij de renovatie van de PG-afdeling toch nog nieuwe wagens voor de dossiermappen aangeschaft.

Onze medewerkers schrijven de dossiers in de huiskamers als ze bij de cliënten zitten. Daarom hebben we gekozen voor mooie wagens die qua uitstraling in de huiskamers passen. Als de dossiers zijn bijgewerkt, worden de wagens op de gang gezet. Ze zijn afsluitbaar door het rekje aan de voorzijde omhoog te trekken.”

Dossierwagens, verpleeghuis Archipel